Bedriftsimulatoren 2024

 
Har du en idé? Prøv den ut!
 Ingen erfaring? Kom og lær! 
Bli med på Bedriftsimulatoren og gå fra idé til pitch-klar på fire kvelder!Inspirerende foredrag, kreative workshops og sjansen til å vinne 25 000 kr hos DNB. Ingen forkunnskaper nødvendig. Mat serveres hver dag. 

Dag 1

Den første dagen møtes alle deltakerne kl 15, på Gruva. Etter en idéworkshop med Pango- kreative problemløsere, blir det servering av middag. Videre blir det en opplæring i markedsundersøkelser. Deretter er det tid for å bli satt sammen i grupper, og sette i gang. Hver gruppe vil få sin veileder fra Spark*, som vil ha tett oppfølging under hele  Bedriftsimulatoren. Vi avslutter rundt kl 19 hver dag.

Dag 2

Dag to er det duket for et foredrag om økonomi og investorer. Deretter bruker vi tiden på å videreutvikle ideene, før middag. Videre blir det et givende pitchekurs med Sara Grette.

Dag 3

På dag tre er hovedfokuset å jobbe videre med ideene og ferdigstille presentasjoner. De to siste dagene oppholder vi oss på DNB sine kontorer.

Det blir servering av lunsj

Finaledagen

Hvem stikker av med 25 000kr?

Siste dagen er det tid for pitching av gruppenes ideer. Først vil det være et inspirerende foredrag, og introduksjon av panelet. Panelet vil bestå av representanter fra blant annet DNB. Etter en siste middag med deltakerne vil vinneren bli kåret og minglingen vil fortsette!

Idégenerering med Pango Consulting
Panelet presenteres
God sparring med veiledere fra Spark* NTNU
Blir du den nye vinneren av 25 000 kr?