Våre arrangement

Kvinnedagen 8.mars

Bli med oss i Boost å feire Kvinnedagen 8. mars fra 11.30-14.00 på FRAM! Har du en t-shorte eller tote-bag liggende som trenger ett løft? Ta den med til oss så pimper vi den sammen! Vi stiller med tekstilmaling og pynt slik at du kan stæsje opp det du kommer med! I tillegg kan du lage posters og plakater. Det vil spilles deilig musikk fra DJ. Det blir servert lunsjwrap til de første 40 som kommer. Vi gleder oss! Arrangementet krever ikke påmelding, men trykk gjerne interessert eller skal på Facebook.

Pitch & Prosecco

Vi inviterer til Pitch & Prosecco 10. november på FRAM - et arrangement hvor du kan lære deg presentasjonsteknikk med noe godt i glasset. Det blir foredrag om det aktuelle tema og etterpå et lavterskel forsøk på pitching. Du skal ikke forberede deg på noe, ha en ide eller grue deg. Det eneste du trenger å ta med er engasjement!

Bedriftsimulator

Etter suksessen i 2020 kjører vi for andre gang arrangementet Bedriftsimulator. Konseptet går over fire dager, hvor kvinnelige studenter får muligheten til å utvikle en idé, syreteste, markedsføre og pitche foran en jury. Det vil til slutt kåres en vinner. Bli med på vårens morsomste og mest givende arrangement!

Våre samarbeidspartnere

Ønsker du eller din bedrift å samarbeide med oss?

Boost Henne er alltid på utkikk etter flere og relevante samarbeidspartnere i forbindelse med våre arrangement. Ta kontakt på e-post post@boosthenne dersom du tenker dette kan være noe for deg eller din bedrift!