Våre arrangement

Pitch & Prosecco

Vi inviterer til Pitch & Prosecco 10. november på FRAM - et arrangement hvor du kan lære deg presentasjonsteknikk med noe godt i glasset. Det blir foredrag om det aktuelle tema og etterpå et lavterskel forsøk på pitching. Du skal ikke forberede deg på noe, ha en ide eller grue deg. Det eneste du trenger å ta med er engasjement!

Bedriftsimulator

Etter suksessen i 2020 kjører vi for andre gang arrangementet Bedriftsimulator. Konseptet går over fire dager, hvor kvinnelige studenter får muligheten til å utvikle en idé, syreteste, markedsføre og pitche foran en jury. Det vil til slutt kåres en vinner. Bli med på vårens morsomste og mest givende arrangement!

Workshops

Etter jul legger vi opp til faglige og kreative workshops med bakgrunn i ulike temaer. Innholdet knyttes opp mot oppstartsbedrifter og studenter som ønsker å ta det første steget innenfor gründerbransjen. Mer info kommer.

Våre samarbeidspartnere

Ønsker du eller din bedrift å samarbeide med oss?

Boost Henne er alltid på utkikk etter flere og relevante samarbeidspartnere i forbindelse med våre arrangement. Ta kontakt på e-post post@boosthenne dersom du tenker dette kan være noe for deg eller din bedrift!